My ass, del 2.

Nej, det gick faktiskt åt helvete det också.

Men hörni, från och med nu ska jag nog börja bli lite positivare här. Just nu orkar jag inte skriva så mycket, men snart kan ni (kanske ;P) förvänta er lite roligare uppdateringar.

My ass.

Nej, det gick åt pipan. Det kändes inte rätt. Vi kunde inte prata med varandra, vilket är väldigt viktigt. Sen har det hänt andra saker, och de senaste månaderna har jag gradvis fallit för någon annan, och det var till största delen denna person som fick mig att inse att det inte kändes som det skulle. Men personen vet inte hur hon känner, vi har pratat om det.

Ouch, my 'ead 'urts.

Var på öppen kyl på jobbet igår, det var roligt. Jag drack nog lite mer än jag borde, och sedan hängde jag med till nåt oheligt uteställe. Jag stannade nog bara i en halvtimme eller så, sen begav jag mig hem. På vägen ut skakade jag hand med Staffanson, das über teknisk support, och stannade till för att prata lite med Tania på leverans. Och nu, i skrivande stund, minns jag att jag lyfte en tjej som jobbar på faktura. Vi skulle se om jag kunde lyfta min egen vikt, och hon vägde tydligen lika mycket som jag. Jag klarade det.

Iallafall. Hade fått ett nytt tv-spel, men ville inte förstöra upplevelsen genom att vara full så jag sparade det tills i morse istället. Dirge of Cerberus. Är ganska roligt, men nyss dog jag så jag slutade spela. Sjukt svår kontroll på det spelet.

Bögskämten fullständigt haglade hela dagen igår. "Du måste ju bli invigd. ;) Haha... HAHA... EH? EEEH? :D". Humor.

Sen får vi se om Sanna kommer idag, jag tror det. Har fortfarande lite huvudvärk. Köpte en kebabtallrik på fyllan också, jävlar vad gott det var. Har nog aldrig ätit upp en hel förut, fruktansvärt stora portioner.

... Vilket sjukt ogenomtänkt inlägg. Allt står huller om buller. Jag hoppas ni har överseende med detta.