The boy is back in town.

Såja, nu var man tillbaka som teknisk support på Com Hem. Denna gång som äkta vikarie med timlön och grejer. 76 kr i timmen + semesterersättning á 13% + OB-tillägg på 48 kr + hur mycket övertid jag vill = Ganska trevligt ändå.

Så idag har jag suttit och tagit hand om mina små VEJK. Vissa nummer ej koppling. Innebär att kunden inte kan ringa ett eller flera vissa nummer, så då får lilla Danne springa och testringa från våra telefoner och se om det är något fel på alla försök från comhem och inte bara från kunden. Fungerar det inte får jag jag testa med en telefon kopplad till Telia. Fungerar det inte där så är det ju inget fel på Comhem utan på numret. Ungefär så roligt har jag om dagarna.

Dessvärre har jag jättetråkigt just nu, så jag snor helt enkelt en söt liten mall av Linnea, som i sin tur snott den av Anna, som i sin tur har snott den av Carin. Typ.

Vad heter du? Daniel Andreas Werner
Var bor du? Huddinge
Vad åt du senast? Någon sorts sörja bestående av grönsaker, fläskfilé och ris. Var takeaway. 
Vad ska du göra idag? Jobba till kl 20.00, åka hem, prata lite med Linnea på MSN om jag har tur, sedan lägga mig tidigt.
Vad gjorde du igår? Spelade Final Fantasy 8 och försökte få min gamla dator att fungera så jag kan logga in på msn trots att internet inte fungerar på min nya.
Ditt liv? Jodå, det är bra. Har något att göra om dagarna åtminstone. Och tack vare Linnea så är det riktigt bra t.o.m. :D
Vilka är dina favoritskor? Ptja, det kanske är mina svarta kängor då. Äger hela två par skor, och dem gillar jag bäst. Så får bli dem då.
Vad gör du? Jag jobbar som teknisk support på Com Hem.
Använder du lypsyl? Nah. Bara när jag pussar på Linnea när hon har sådant på läpparna.
Vem är läskig? Hmm, det var en bra fråga ja. Christer Pettersson var rätt läskig.
Vem är snyggsnygg? Sarah Michelle Gellar. Och Christina Aguilera. Jag vet, jag är hemsk.
När drack du sprit senast? Var när jag var ute med Linnea, Anna, Robin och Camilla. Blev inte särskilt berusad dock.
När klippte du dig senast? Några månader sen. Sviiiindyrt, dit ska jag aldrig gå igen.
Har du lugg? Japp, just nu. I morse hade jag i lite spray, men det gick inte så bra så frisyren blev helt skruvad. Så då tvättade jag luggen när jag kom till jobbet och kammade ner den istället.
Katter? Min 4½-årige katt Nils dog för några veckor sedan. Det känns tråkigt, men jag har samtidigt insett att jag inte behöver ha katt. Nu är jag lite halvsugen på en hund, men det går inte. 
Är du arg ofta? Nä, jag blir nästan aldrig arg. Blir sur och/eller deppig ibland dock.
Saker du måste tänka på: Jag tvingar mig själv att skriva korrekt svenska hela tiden. Sedan märker jag hela tiden hur jag glömmer saker, slår vad om att jag kommer få Alzheimers.
Fest eller slacking? Rätt slackig är jag rädd. Jag gillar en mysig hemmakväll, men inte jämt.
Favoritfilm? Oj... Léon, American Beauty, Dum & Dummare, Star Wars-trilogin (vilket alltså inte inkluderar de tre senaste filmerna), Femte Elementet.
Intar du alkohol? Inte just nu, nej. Men det händer... Eller fötter...
Intar du droger? Nah. Skulle vara all läsk då möjligtvis.
Vad tycker du om Hip Hop? Eww... 99% är helt sämst.
Vilket lov är det bästa? Jag har inte lov längre. Inte ens helger.
Vad gör du på lördagskvällarna? Ptja, jobbar eller umgås med flickvännen.
Vilken låt lyssnade du senast på? "Keine Lust" med Rammstein. Ett måste varje morgon.
Person du tycker är tråkig: Min kollega som sitter bredvid mig. Hon är så jobbig så jag kräks. 
Person du tycker är snygg: Linnea. She lights my fire, oh yeah. ;P
Vem tycker du gör god mat: Mormor. Eller kanske mamma (när hon inte beslutar sig för att göra något hon hittat på tasteline.se, där finns bara skit). 
Person du vill sova bredvid: Linnea! Tätt tätt intill. :')
Person du vill hångla med: Linnea! Såklart.
Vad ska du göra imorgon? Jobba. Till 20.00 då också. 
Dagens klädsel: Jeans, walkingskor jag får träningsvärk i fötterna av, vit t-shirt, blå tröja och svart rock. 
Dagens smink: Jag använder inte smink. Det har jag bara gjort en gång. ;D 
Dagens frisyr: Se "Har du lugg?".
Dagens händelse: Började på Com Hem såklart.
Dagens låt: "Lesbian Wannabe" av Doktor Kosmos. Gått och nynnat på den hela dagen. ^^
Dagens vill ha: Linnea. Och sedan på en avlägsen delad andraplats X antal spel.
Dagens sjuka: Högg till vid tinningen i typ 5 sekunder i morse. Sen gick det över helt.
Dagens saknad: ... Linnea igen. Gud vad jag tjatar. :D 
Dagens uppoffring: Tv-tittande till förmån för sömn.
Dagens humör: Ganska okej faktiskt.
Dagens godis: Det närmaste man kan komma är väl antingen min fanta eller en korv jag åt i morse.
Dagens favorit: Mina arbetskamrater Bobby och Marcus. Ett team som är så underbart roliga. Kul att det är dem jag ska ha helg- och kvällsskift med också. :D


I'm fucked up, man...

Vad är det med mig? Va? Jag är nedstämd, och jag vet inte vad det beror på. Eller jag vet på ett ungefär, men det är inga konkreta saker.
  1. Det är jobbigt att vara arbetslös och behöva leva på bidrag. Jag skäms så otroligt för det, men det är faktiskt inte "bara att skaffa jobb/börja plugga något". Vet ni hur det känns att verkligen inte veta vad man vill alls? Inte ett endaste dugg roligt, så känns det.
  2. Jag jämför mig för mycket med andra killar. Alltid gjort, kommer förmodligen alltid att göra. Det är dels därför jag inte tycker om ex, och dels inte tycker om att umgås med andra killar (förutom de jag redan är nära vän med). Jag har egentligen ganska bra självkänsla, tycker om mig själv. Men jag känner ändå hela tiden att "han där är längre än jag, biffigare än jag, mer spännande än jag, och helt enkelt ett bättre val än jag".
  3. Jag trivs inte här hemma. Sen Nisse, min katt, dog så känns det hur jädra ensamt som helst. Och jag har verkligen ing-en-ting att göra. Just det här att jag inte har något att göra tar mig till nummer fyra.
  4. Jag har egentligen inget socialt liv. Okej, nu börjar det låta som att jag är deprimerad, men det är jag faktiskt inte. Inte mått såhär bra på väldigt väldigt länge, 99% tack vare Linnea. I övermorgon har vi varit tillsammans i en månad, och jag har mått oförskämt bra hela den tiden. Men faktum kvarstår att jag inte har några vänner eller något att göra på mitt håll. De (den?) jag betraktar som IRL-vänner gör lumpen, och jag lyckas aldrig få några fler känns det som. Jag menar, det kan nog inte vara på det här viset. Jag kan inte gå hemma och bara längta efter henne 24/7, måste sysselsätta mig när jag nu ändå tvingas vara i Stockholm och inte i Eskilstuna. Och det känns som det är liiiiite för tidigt att börja titta på andra lösningar.
Åter igen, jag är inte deprimerad. Jag och Linnea ska ta tåget till Oxelösund i morgon, där vi ska träffa hennes kompisar. Sex tjejer + jag. Kommer bli helt grillad! Sedan ska jag träffa hennes föräldrar också, lika nervöst det. Men det ska bli jättekul! Går runt här och bara myser av välbehag. ^^

Lösviktskådis, 6.90/hg.

Varför finns det inte längre kondomer som hänger fritt när man ska handla? Så man själv kan plocka i dem och lägga bland sina andra normala varor, exempelvis mjölk, ägg och fryst spenat. Men icke, nu tvingas man långsamt gå fram till expediten, öppna sin portmonnä, lägga upp en skrynklig femtiolapp, och be om ett paket (med det obligatoriska extra pinsamma namnet, givetvis).

-Eh, um... Heh... Ett paket... Okeido... Tack.
-Eh, okej då? Men vad vill du ha?
-Okeido... Tack.
-Jaså, OKEIDO! JAAAHAAAAA! KONDOMER! Så du ska ha sex, you sick fuck?
Expediten skakar långsamt på huvudet, drar mikrofonen till sig, kort rundgång uppstår, och i högtalarna ekar snart:
"Okeido kondomer till kassa 4. Jag repeterar! KONDOOOOMER! Kassaaaaa fyyyyra! Av märket Okeido, extra rymliga! Vi har en grabb här som ska ha sex ikväll, önska honom lycka till allihop!"
Fördömmande från pensionärer, klappande på axeln av medelålders män och blinkningar från fjortisar haglar sedan åt ens håll, och plötsligt känns kinesisk vattentortyr som ett ganska behagligt öde.

Vem har bestämt att det ska gå till på detta pinsamma vis? Är det sånt EU sitter och bestämmer om dagarna? Skämmes tamejfan! Nä, skärpning. Jag beställer mitt från allas vår räddande ängel Internet istället.

Det sena uppvaknandet.

Jaha ja. Så sitter man här. Ensam och övergiven. Fullkomligt mol allena. Liksom, jag vaknade för en sisådär tjugo minuter sedan, 15.20. Var är välkomstkommitén? Skandal! Det blir rapport på det här, minsann.

Hej. :)

Nu har jag suttit i en bra stund och funderat över någonting klokt och tänkvärt att skriva. Mina planer slutade i tragedi som ni kan se, och jag tänkte istället nämna någonting nytt om mig själv som ni nytillkomna inte vet om. Here goes... Jag gillar Rammstein. Det är musik. Tysk musik. Tysk industri-metal med texter om analsex, BDSM, äta andras penisar, osv. Listan skulle förmodligen kunna göras lång.

Nu har mitt nya spel äntligen installerat sig klart, efter typ sju timmars väntan. Så nu tänkte jag helt sonika gå och nörda mig lite. Japp, det stämmer. Jag är lite av en nörd. Inte kompilera-linux-och-dricka-jolt-nörd, men star-wars-är-nog-ganska-coolt-trots-allt-nörd. Tschüs!

Ny blogg, nya utelämnanden av mig själv.

Nejmen goddag!

Efter många om och men har jag äntligen fått igång min nya söta blogg. Nu har jag gjort följande:

  • Skrivit in skumma rubriker till själva bloggen.
  • Lagt upp upp en bild på mitt stackars anlete.
  • Mixtrat med HTML-koden så att färgerna stämmer.
  • Knåpat ihop en mycket tveksam banner med en serie-Danne på.
  • Råkat slå till min macka med all min kraft i ett försök att låta bli att tappa den på golvet, så den istället fastnade under skrivbordet.
  • Laddat ner Dumpa mig med Veronica Maggio. Vad det har med bloggen att göra förtäljer dock inte historien.
Produktiv dag! Sedan kanske man borde skriva lite om sitt liv nu för tiden också. Det var nämligen så att jag så sent som idag kom hem från min underbara flickvän Linnea. Det här inlägget blir ju lite av en introduktion för alla nytillkomna fans, så jag tänkte nämna henne såhär direkt första dagen. Lite tribute sådär. Puss!