God jul, god juuul-äh!

Jamen god fortsättning. Daniel är på luften igen. Och nej, det betyder inte berusad eller nåt sånt, utan det var en direktöversättning från engelskan. Just nu sitter jag hemma hos mors fästman, iförd vit skjorta och svart slips, och tvingas lyssna på julmusik. Joråsåatteh...

Julen var helt okej. Jag åt köttbullar, fick 3500 kr, spillde ned slipsen med tandkräm, ungefär det vanliga. Ska köpa en Nintendo Wii för pengarna, men den är ju slut precis överallt.

Vidare är min dator på reparation. Nätverkskortet pajade. Ringde hempc's support och fick prata med den mest otrevliga supporten nånsin. Jag är för fan själv tekniker så jag vet vad felet var, men han var en såskopp utan dess like.

-Ja hejsan, Daniel heter jag och jag tror bestämt att det är något fel på min dator.
-Jaha, och varför är det alltid datorn som är trasig och inte t.ex. ditt modem?


Vad fan är det för svar? Jag blev bara tyst; sen svarade jag, jävligt syrligt, att jag har fiber från bredbandsbolaget och inte har något modem. Då blev han tyst. Hah.

Men men, så kan det vara ibland. Det går bra på jobbet, jag stormtrivs. Peace out, niggahs!

Today is a good day

Call me free today
If you seed my way
Time on my side
As well as my mind is

It's not with you for sure
No, not anymore
I intend to stay away for good

Just a matter how I define
My state of mind
Today is a good day
Today is a good day

Without your company
I have so many holes to fill
At least seven nights a week
Killing time

I still feel fine, I guess
My life was a mess
When i shared it with you
I was lonely

Now, I'm just alone
(Just a matter how I define)
(Just a matter how I define)
Just a matter how i define
My state of mind
Today is a good day

Just a scratch on my ego
I get up in the morning
If we could plan tomorrow
I'll be keeping my mind cold
Until the evening
When the hours forget me
And the waiting awakes me
And the voices of madness
from my subconscious
Just singing songs of sadness

Today is a good day
Today is a good day
Oh such a good day
Today is such a good day
Such a good day
Today is a good day

Jag har inga hobbies.

That's fucked up. Jag kollade runt lite på www.fritidskurser.se men hittade föga. Det som intresserar mest av allt skräp är väl att lära mig nån dans, typ foxtrot. Men jag har ingen lust att stå där som en pinne i en skit tillsammans med ett gäng överviktiga medelålders kvinnor. Jag har lust att stå där som en pinne i en skit tillsammans med folk i min egen ålder. Vad gör alla människor?

Äh.

Idag har jag varit duktig och röjt upp i det virrvarr, det inferno av sladdar jag hade vid TVn. Lyckades faktiskt få ned det till endast tre stycken. Den underbara lösningen att ha televisionsmottagarapparaturen stående på en bänk (lyckligtvis med hjul) mitt på golvet i rummet är inte smart på alla vis. Visserligen är det en otrolig tålamodsprövning eftersom jag hela tiden snubblar till på någon sladd. Jag orkar inte ens bry mig längre, de senaste två gångerna har jag bara tagit ett djupt andetag och gått därifrån.

Natten var sådär. En svag tvåa på hur bra nätter kan vara. Jag låg och hostade med ungefär 30 sekunders intervaller fram till ungefär fyra på morgonen. Great.

Sjukdom denna vecka

Jag är sjuk. Har åkt på en riktig bondförkylning, så har varit hemma hela denna vecka. Vilket naturligtvis skapar lite ångest i min hjärna, men så får det bli. Och ni vet ju hur det är med oss killar och sjukdomar.

"Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld!"

... Yes.
I varje fall har jag haft en enorm brist på saker att göra, så jag har tagit itu med följande:
  • Klarat Dirge of Cerberus.
  • Spelat om Final Fantasy 7 för typ miljonte gången.
  • Sett Prison Break säsong 2 fram till avsnitt 13.
  • Börjat se på The Office (den amerikanska delen).
Japp! The Office är... En serie för arbetarmyror, som då alltså inte helt oväntat handlar om ett kontor, och det dagliga livet där. Det är humor. Jag gillar. Men jag insåg precis en sak, och det är anledningen till att jag skriver det här inlägget...

Det finns en liten kärlekshistoria mellan säljaren och (den upptagna) receptionisten. När man inser att det är dem man är mest intresserad av, och blir irriterad för att det inte händer något på den fronten, är det då man tycker att kärlek spelar lite större roll än det gör för andra?