En blogg om kärlek - Allt blått blir till rött.

Ouch. Det är med dunkande huvudvärk jag skriver detta. Jag får skylla mig själv. Men det blev inte särskilt dyrt iaf, den gode Mattias var snäll (?) nog att hälla i en halv plunta whiskey i en av mina cider. Det smakade apa, men jag har dåligt med pengar och enligt utsago så skulle den whiskeyn vara värd 3-4 cider. Det gick ner.

I alla fall! Som ni ser har jag nu bytt titel på bloggen. Visst är jag fortfarande en fantafanatiker, sitter i skrivande stund med en byxvarm fantaflaska som jag glömde ställa in igår bredvid mig, men jag känner att bloggen borde ha ett lite större övergripande tema. Och vad passar då inte bättre än just kärlek? Ingenting, och jag ska berätta varför.

Kärlek... Är mitt största intresse. Det är en sak i mitt liv som jag verkligen brinner för, min stora drivkraft. Det som överhuvudtaget får mig att se ljust på framtiden är hoppet om att jag kommer träffa någon perfekt. Det är ju faktiskt så. En bra relation får mig att må så obeskrivligt bra. Visst, ett nytt tv-spel får mig att må bra också. Likaså mina arbetskamrater, gå på tivoli, träffa vänner, osv. Allt det där vanliga. Men just kärlek, eller rättare sagt besvarad sådan, gör mig Lycklig med stort L. Det är bara sån jag är. Helst av allt vill jag bara hitta någon att spendera resten av mitt liv med.

Det har mina vänner avrått mig från att skriva. Men vadå? Vad letar man egentligen efter när man söker efter en partner? Vad är ens mål när man inleder ett förhållande? Att det ska vara i tre månader? Inte särskilt ofta, nej. De allra flesta, oavsett ålder, letar efter exakt samma sak som jag, de vågar bara inte säga det. Sen får man ju såklart se hur länge det håller, jag kommer ju inte att binda fast någon vid en stol och skära av hennes ena öra till tonerna av "Stuck in the middle with you" om hon inte tycker att det fungerar. Men mitt mål är och kommer alltid att vara att det ska hålla jämtjämtjämt.

Så, hur ligger det till på kärleksfronten? Jo, tackar som frågar, inget vidare. Men jag lever mitt liv, jobbar på hos Glocalnet, äter min middag ensam på kvällen, och letar i det tysta. Förhoppningsvis inser någon snart att de inte kan leva utan mig. I morse fick jag höra att en nära vän inte tycker jag är redo att börja dejta igen. Detta gjorde mig lite ledsen. Jag tycker inte att nån ska tala om för mig vad jag är och inte är redo för. Nu blev jag dumpad för exakt en månad sedan, vilket förstås kan tyckas är kort tid, men jag blir smått irriterad när mina vänner inte kan lyssna på mina känslor. Det borde vara jag som känner till dem bäst. Jag har kommit över henne. Jag kan inte förklara att jag gjorde det på tre dagar, men så var det. Och jag mår jättebra. Det är något som gör mig glad, att jag var såhär pass stark. Det trodde jag inte om mig själv.

Anledningen till att hon sa det här var att vi kom överens om att hon skulle skriva en presentation om mig. En "Dejta min kompis"-presentation. Det lät intressant, men nu hoppade hon av pga tidsbrist och ovanstående. Men jag är fortfarande väldigt nyfiken på vad mina vänner skulle skriva för slags presentation om mig.

Så vad skulle du skriva?

Kommentarer
Postat av: izzy

sa ju jag e glad du kom över henne men säger bara som jag känner, sötis. Det blir bara skit om kompisar blandar sig i sådant där. Du skulle bara slå mig i skallen om det går helt åt tjotahejti.

Fy fasen vad martini och sockerdricka smakar skit ihop. XP

2006-09-23 @ 13:23:10
Postat av: Anna

Men alltså.. kom du över Linnea på tre dagar? Det låter jäkligt märkligt i mina öron, med tanke på att du babblade på i 200 om hur du ville leva resten av ditt liv med henne och att hon var den Rätta. Om man känner så för en människa så tar det INTE tre dagar att komma över henne. Isf ljuger du för dig själv.

Postat av: Robin

Söker du kärleken? Letar du efter mig som kan få dig att le? Ditt sökande slutar här och nu. Jag heter Daniel, och Kärlek... Är mitt största intresse.

2006-09-24 @ 13:49:50
URL: http://ilyrm.blogspot.com
Postat av: joline

HAHAHAHA! Du är ju pucko. >

2006-09-24 @ 23:00:05
URL: http://uppskuren.blogg.se
Postat av: Danne

Anna: Mja, jag förstår att det låter märkligt. Kan som sagt inte förklara det själv. Mycket kan man säga, men jag har iaf inte ljugit om några känslor för Linnea. Men jag tror att att jag blev väldigt anti och insåg att det var skitsamma när hon gav upp så lätt och inte ville kämpa, inte ens efter sju månader.

2006-09-25 @ 00:24:35
URL: http://ultima.blogg.se
Postat av: izzy

Anna + Robin, inse ni inte direkt är objektiva då Linnea e er vän. Danne är min vän så jag kan inte vara objektiv FÖRUTOM med det faktum jag vet hur det e vara ihop med honom. Fasen, ni kan ju knappast säga hon reagerade rätt heller. >:( Tkr fan inte ni ska säga något, jag vet han älskade henne dyrt och heligt. Samtidigt, känner jag honom bättre än vad ni gör så...lixom. Sluta dissa.

2006-09-25 @ 23:24:06
Postat av: izzy

Ingen förutom man själv kan veta hur man känner. Man kommer inte över en person på en dag...man kommer över dem gravids. Tkr hon verkade komma över honom jävligt snabbt med...så tkr inte ni ska säga något.

2006-09-25 @ 23:31:20
Postat av: Anna

izzy -> Jag tror att du har missuppfattat både mig och Robin. Ingen av oss har dissat honom över huvud taget. En sak har du rätt i. Ingen kan vara objektiv i det hela, och jag är inte den som vill lägga mig i någons beslut. Inte heller Linneas. Vad du menar med att hon inte reagerade rätt förstår jag inte? Om man känner att man inte hör ihop med en människa, varför ska man då vara tillsammans med den människan? då tycker jag nog att hon gjorde det enda rätta, istället för att vara tillsammans med Daniel av fel anledning. Eller?
Och vad vet du om att hon kom över honom snabbt? har du pratat med henne? nej, jag trodde inte det heller. Uttala dig inte om sånt du inte känner till!

2006-09-26 @ 17:40:15
URL: http://annadite.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tack detsamma! :)

2006-09-26 @ 21:21:15
Postat av: izzy

Tack detsamma! :)

2006-09-26 @ 21:23:19
Postat av: izzy

plus, angående med Linneas & Daniels reaktioner - hon dumpade honom via telefonen. Efter 6 månader tillsammans tkr jag gott och väl man kan ta ändan dit den kom ifrån och faktiskt göra slut ansikte mot ansikte.

Men visst, jag ska sluta lägga mig i nu.

2006-09-26 @ 21:27:11
Postat av: izzy

Nej, en sak till. Varför läser ni ens hans blogg längre? Och varför tkr ni att ni ska skriva sådär när ni läst? Blir ni upprörda över att han inte längre gråter floder över sitt ex?

Lixom, kolla i bloggar ni är vänner med ist.

NU ska jag göra annat har bättre saker för mig än att skriva svar på bloggar. :)

2006-09-26 @ 21:39:10
Postat av: Robin

Daniel frågade ju vad vi skulle skriva om honom i en kontaktannons så då gjorde jag det. Var det att dissa honom enligt dig alltså, Izzy?

2006-09-27 @ 08:37:13
URL: http://ilyrm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback