Fylle-Danne på Öppen Kyl.

Igår var det "Öppen kyl" på jobbet. Vilket innebär gratis öl, vin, cider och pizza. Och massa prat och hälsande på kollegor man aldrig hälsat på förut.

Jag passade även på att spela in otaliga filmer med min mobil, och nu har jag slängt upp två av dem på youtube. Så alla ni som velat se mig som full kan se detta som er lyckodag.

1.
Fylle-Danne har precis varit på toaletten och ska nu bege sig tillbaka till festligheterna.

2. Fylle-Danne sitter på pendeln och ska öppna jackan, men råkar på något sätt dra av tygbiten som sitter på dragkedjan. Han vet inte heller var han fått det stora svarta strecket på handen.

Ja, herregud.

Here we go again...

Igår hände det en rolig sak på jobbet. Jag blev inkallad för ett litet snack med chefen. "Uh-oh" tänkte jag, men det visade sig att han bara ville berätta att han har märkt en enorm förbättring sen jag slapp modemreturer, och att han är skitnöjd med mig. Jag sa att jag kände likadant, att jag nu trivs mycket bättre och vill stanna på Glocalnet. För det vill jag. Sen ringde han min chef på rekryteringsföretaget och berättade samma sak, och hon ringde upp och tyckte det var roligt att jag trivdes. Så det var mäkta roligt.

Sen... Är det åter igen klippt för min del. Men jag kan inte prata med personen om det. Jag kan inte prata med mina vänner om det. Jag kan inte skriva om det här. Jag kan inte göra nånting mer än att avvakta, och det suger stor till medelstor getpung. Och då blir jag grinig.

Meeeeeeeen vi får se hur det går. ^_^

I'm a rich bitch!

Haha, idag var det roligt. Jag fick min lön. 15 650 kronor! Det var mer än vad mamma fick. Mitt livsmål är nu nått!

Jag firade det hela med att bejaka min nördighet... Eller tja, rättare sagt ta det sista och avgörande steget. Jag har gjort det jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har köpt World of Warcraft.

*dramatisk musik i två sekunder*
*allt blir tyst och stilla*
*alla människor tittar på mig*
*lite mummel kan avlägset höras från sina håll*
*några människor svimmar, andra kräks, vissa faller helt sonika döda ner på marken*

Ja jag vet. Men nu har jag ingen flickvän längre så nu har jag tid och pengar att ödsla på spel och prylar istället för henne. Jag har mest gått omkring lite smått, är level 5 just nu. Jag vet inte om jag är lyrisk över själva gameplayet än så länge, jag tycker mest man bara åtar sig uppdrag och samlar saker. Men å andra sidan har aldrig rollspel varit något för mig. Jag minns när jag och mina dåvarande kompisar skulle försöka spela Drakar & Demoner (ni vet, penna och papper-crap). Så jävla tråkigt. När man skulle göra sin karaktär fick man poäng att spendera på vad man ville. Jag spenderade alla mina pengar på att göra mig själv till kejsare. Det hade ingen betydelse visade det sig. Tobias däremot, han köpte två stycken hundar som slogs åt honom. De dödade allting själva så Tobias var den ende som fick erfarenhet. Bah. Skitspel.

Nåja, det är riktigt mäktiga miljöer i spelet. Jag kom precis in i Night Elves huvudstad, riktigt tufft med stora levande träd där... Jag är så nördig. Men ni gillar det. ;)


En blogg om kärlek - Allt blått blir till rött.

Ouch. Det är med dunkande huvudvärk jag skriver detta. Jag får skylla mig själv. Men det blev inte särskilt dyrt iaf, den gode Mattias var snäll (?) nog att hälla i en halv plunta whiskey i en av mina cider. Det smakade apa, men jag har dåligt med pengar och enligt utsago så skulle den whiskeyn vara värd 3-4 cider. Det gick ner.

I alla fall! Som ni ser har jag nu bytt titel på bloggen. Visst är jag fortfarande en fantafanatiker, sitter i skrivande stund med en byxvarm fantaflaska som jag glömde ställa in igår bredvid mig, men jag känner att bloggen borde ha ett lite större övergripande tema. Och vad passar då inte bättre än just kärlek? Ingenting, och jag ska berätta varför.

Kärlek... Är mitt största intresse. Det är en sak i mitt liv som jag verkligen brinner för, min stora drivkraft. Det som överhuvudtaget får mig att se ljust på framtiden är hoppet om att jag kommer träffa någon perfekt. Det är ju faktiskt så. En bra relation får mig att må så obeskrivligt bra. Visst, ett nytt tv-spel får mig att må bra också. Likaså mina arbetskamrater, gå på tivoli, träffa vänner, osv. Allt det där vanliga. Men just kärlek, eller rättare sagt besvarad sådan, gör mig Lycklig med stort L. Det är bara sån jag är. Helst av allt vill jag bara hitta någon att spendera resten av mitt liv med.

Det har mina vänner avrått mig från att skriva. Men vadå? Vad letar man egentligen efter när man söker efter en partner? Vad är ens mål när man inleder ett förhållande? Att det ska vara i tre månader? Inte särskilt ofta, nej. De allra flesta, oavsett ålder, letar efter exakt samma sak som jag, de vågar bara inte säga det. Sen får man ju såklart se hur länge det håller, jag kommer ju inte att binda fast någon vid en stol och skära av hennes ena öra till tonerna av "Stuck in the middle with you" om hon inte tycker att det fungerar. Men mitt mål är och kommer alltid att vara att det ska hålla jämtjämtjämt.

Så, hur ligger det till på kärleksfronten? Jo, tackar som frågar, inget vidare. Men jag lever mitt liv, jobbar på hos Glocalnet, äter min middag ensam på kvällen, och letar i det tysta. Förhoppningsvis inser någon snart att de inte kan leva utan mig. I morse fick jag höra att en nära vän inte tycker jag är redo att börja dejta igen. Detta gjorde mig lite ledsen. Jag tycker inte att nån ska tala om för mig vad jag är och inte är redo för. Nu blev jag dumpad för exakt en månad sedan, vilket förstås kan tyckas är kort tid, men jag blir smått irriterad när mina vänner inte kan lyssna på mina känslor. Det borde vara jag som känner till dem bäst. Jag har kommit över henne. Jag kan inte förklara att jag gjorde det på tre dagar, men så var det. Och jag mår jättebra. Det är något som gör mig glad, att jag var såhär pass stark. Det trodde jag inte om mig själv.

Anledningen till att hon sa det här var att vi kom överens om att hon skulle skriva en presentation om mig. En "Dejta min kompis"-presentation. Det lät intressant, men nu hoppade hon av pga tidsbrist och ovanstående. Men jag är fortfarande väldigt nyfiken på vad mina vänner skulle skriva för slags presentation om mig.

Så vad skulle du skriva?

Beroused liksom.

Hahah, jag är berusad.

Var med min kompis Mattias ut ikväll, och nu sitter jag här och kan knappt stava. Gud vet hur grammatiskt korrekt inlägget blir. I vilket fall gick vi först på nån liten pub där vi tog en öl. Eller ja, han tog en öl och jag en cider. Öl smakar pekka. Efter det gick vi på Crazy Horse. Jag fattade först inte att vi ens var där utan utropade efter ca 15 min "Åfan, vi är ju på crazy horse!". Hade inte ätit något på länge så blev berusad snabbt.

Det var rätt trevligt där, och jag blev... Let's see... Näst mest berusad någonsin tror jag. Och är fortfarande. Det var en söt flicka där, men jag fick aldrig tillfälle att prata med henne. Oh well.

På vägen hem snackade jag på engelska med en tjej från belgien. Jag undrade var alla skummisar kom ifrån när det satte sig en ~55-årig man med en stor svart peruk bredvid mig. Han var mäkta berusad och snackade om att han träffat Babsan ikväll. Hujedamig.

Dags att sova nu. Allting snurrar rätt duktigt.

Grinigness, part 3.

"Va? Vad hände med part 2" tänker ni. Ja, mina vänner. Det tar vi en annan gång.

Jag funderar på att döpa om bloggen till "Dannes kärleksblogg" eller så. Och ge den ett ordentligt ämne.

Grinigness, part 1.

Nu blev jag väldigt grinig. Det är nämligen så att det har hänt lite saker de senaste veckorna. Men idag är jag, pappa, Per-Olov och farmor nedbjudna till mamma på lunch, så jag har inte riktigt tid att förklara.

Vi tar det när jag kommer hem.

Göran Persson... Korvar. Vuxna karln. Tsk tsk tsk.

Göran: Lagar mat... Jag handlar. Det tycker jag är mysi...
Anitra: Han köper väldigt mycket olika korvar. Han är väldigt förtjust i korvar, Göran.
Göran: *skamset* Ja... Ja...

Vilse i någon av stockholms biljarder förorter.

Hahah, jag tog fel buss hem idag. Måste fått hybris på stationen eller något, för jag tittade inte vilken buss jag klev på. Och trött som ett as var jag givetvis också, så jag satt och nickade hela resan. Plötsligt tittade jag mig omkring och insåg att jag var i tjottahejti. Närmare bestämt Hallunda.

Var riktigt obehagligt ett tag där. Insåg att jag inte hittade hem därifrån, att det inte gick några bussar, samt att batteriet på min mobil näst intill var slut. I några minuter funderade jag på om jag skulle tvingas vänta till klockan ett då första nattbussen gick. Men som tur var så kom där en annan buss med en trevlig chaufför jag kunde fråga.

Och nu sitter jag här. I min varma trygga lägenhet. Nästa gång tittar jag en gång extra på bussnumret. :')

+100 i vuxenpoäng!

Jag är så otroligt stolt över mig själv just nu. Jag fick mitt nya hörnskrivbord MIKAEL idag, och efter typ sju miljoner bitar, trettio sidor instruktioner och tre timmars oavbrutet arbete är den äntligen klar! Är supernöjd.

... He's growing up so fast. :')

+1 i vuxenpoäng.

Åh, jag kände mig så vuxen nyss. Monterade mitt nya DVD-skåp Leksvik och det var sjukt avancerat, med både skruvar och spikar. Medan jag spikade lyssnade jag på Pink Floyd, och kände mig som Aidan i Sex and the City när han slipar golvet hemma hos Carrie.

Resultatet då? Asbra.

Hur man får en kanal att få noll tittare en lördag.

09:50 Top model 5
10:40 Top model 5
11:30 Top model 5
12:25 Lyckochansen
12:50 Top model 5
13:40 Top model 5
14:35 Top model 5
15:30 Top model 5
16:25 Top model 5

/_\/_\||\/

Det har hänt en sak. Jävligt positivt. =)

Jag sitter helt fel till, det är vad jag gör.

Jag sitter som vanligt på jobbet...

*mobiltelefonen ringer*

-Ja hejsan, jag ringer från *mummel mummel* AB.
-Hejsan.
-Sitter du tajt till?
-Njae...
-Vad bra. Jo det är så att inDesign har kraschat tre gånger idag och nu...
-Eeeeeeeeeeeeh... Vem söker du egentligen?
-Daniel Werner.
-Ja, det är jag. Eh... Vad sa du att du ringde från?
-*mummel mummel* AB.
-Okej... Eh, är det nån teknisk support du söker?
-Ja? På Kisel?
-Haha, ja jag är iofs teknisk support, men på Glocalnet. Och detta är min privata mobil. Så du har nog ringt fel.
-Hahahah, jaha. Ja tack då.
-Tack, hej.

Ho! Neuingeflytzt.

Phew! Efter en förbaskat mödosam helg skriver jag nu detta i min alldeles egna nya lägenhet. Det känns väldigt skönt.

Det var mamma, pappa, Bengt och mormor som hjälpte mig med själva utflyttningen, inflyttningen och inplockandet. Igår när jag lade mig var det saker precis överallt, men idag känner jag att det börjar bli lite styrsel på det hela. Eller tja, sängen, datorn och tvn är på plats och fungerande, det är i stort sett det enda som betyder något för mig. ^^

Det är först nu jag inser att jag nog inte trivdes så bra i gamla lägenheten. Här känner jag att jag har en egen lya. Detta är mitt.

Nu är det bara några saker som fattas. Mitt älskade hörnskrivbord MIKAEL som är på väg, en bäddsoffa vi ska titta på nästa vecka, samt en tv-bänk vars modell ännu inte är fastställd. Sen så.