Mannen som helt saknade viljestyrka.

Jag gjorde bort mig när jag var hos läkaren i onsdags. När han var klar och diagnosen var ställd frågade jag om jag kunde "engagera i sexuella aktiviteter", som jag så fint uttryckte det, utan att det skulle göra något. Han svarade att det inte fanns något vetenskapligt belägg för att det skulle vara farligt, men att det alltid är bra att vila när man har en inflammation i kroppen.

... Gick åt helvete. I have disgraced my family. :(

Då funderade jag lite på om jag skulle ta och köra 40 days and 40 nights istället. Ni vet, fasta. Celibat i fyrtio dagar och fyrtio nätter. Jag försökte för något år sedan och höll då ut i tio dagar vill jag minnas. Det ironiska var att det var just den filmen som gick på tv kvällen misslyckandet var ett faktum, och enbart på grund av att jag tittade på den som jag gav upp.

Här är dagens textrad förresten, från låten "Tonight, tonight" av The Smashing Pumpkins som jag nyss hörde på VH1 (en av miljoner onödiga kanaler jag numera har). Hade nästan glömt bort den låten, var många år sedan jag hörde den sist. Riktigt bra faktiskt.

Believe, believe in me, believe
That life can change, that you're not stuck in vain
We're not the same, we're differeeeeeent toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight

Slutligen måste jag säga att det här mycket väl kan vara mitt livs tråkigaste fredag. Jag kom hem, ensam. Tittade på Det femte elementet, ensam. Satt här och skrev detta, you guessed it; ensam. Ingen på msn. Ingen i telefon. Och definitivt ingen i min säng som bara väntar på att bli skedad. Fan.

Kommentarer
Postat av: Robert från Boxer

nån e kåt lol.

Postat av: Anonym

40 days n nights, älskar den! :)

2006-10-31 @ 21:35:13
URL: http://omgtheykilled.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback