I feel love! Och V.

Åh... <3

Allt har gått så fort, jag vet knappt var jag ska börja. Men jag ska försöka göra mitt bästa, vi får se om det överhuvudtaget blir en sammanhängande text och inte bara ord mer huller om buller än en fransk bögpoets tidiga verk.

I alla fall... En flicka skrev till mig på helgon.net, där jag är medlem sedan länge och träffat alla utom en av mina flickvänner. Hon skrev att jag var söt och att hon gillade en bild i mitt galleri. Historien upprepar sig lite smått, det skrev Linnea också. En annan bild dock. Vi började iaf prata. Mer... Och mer... Och mer... Alltså, det var helt sjukt. Jag har aldrig känt såhär förut.

  • Jag tycker om Final Fantasy. Hon har spelat tian och sjuan.
  • Jag avgudar Rammstein. Hon gillar flera av deras låtar.
  • Star Wars, Léon och andra bra filmer är... Bra. Hon är SW-nörd och älskar Léon.
  • Skolflickekjolar är en av mina tre akilleshälar. Hon har dem snart i alla färger. OMG.
  • Flätor är en annan. När vi sågs hade hon det, utan att jag sagt något. Jag återkommer till det.
  • En... Sexuell sak är den tredje. Hon tyckte det var "duuuh" och "any time". OMG.

Sen att hon är så otroligt vacker gör inte saken sämre. Det är så sjukt. Hon är precis min smak. Hon är liksom objektivt snygg. Flera av mina vänner har redan sagt att hon är skitsnygg.

Nu känner jag redan hur det blivit osammanhängande här, men ändock. Vi kände ganska snabbt vart det barkade hän. Hon frågade om jag ville ses nån dag. Det ville jag. Så onsdagen den 25/10 sågs vi, dagen efter undertecknads födelsedag. Allt gick hur bra som helst. Först satt vi på ett fik i gamla stan (det mitt emot "Muren", minns inte namnet) tills de stängde 21.30. Pratade om allt möjligt. Sedan satt vi på pendeltågsstationen och struntade i pendel efter pendel; vi ville verkligen inte skiljas åt. Vi satt istället på en bänk och höll varandras händer. När vi till slut tog näst sista tåget hem stal jag mig en puss innan hon skulle gå av. Hon bor nämligen bara två stationer från mig, från port till port tar det 20 minuter enligt sl.se, vilket äger ganska ordentligt.

Vi bestämde oss för att ses igen lördagen efter. Så några dagar och ett antal gulliga SMS senare så mötte jag henne på stationen. Vi skulle nämligen ha myskväll hemma hos mig. Dock hade jag frågat om hon ville sova över, vilket jag skämdes för. Menade ju inget annat än möjligtvis skedliggande med det. I vilket fall gick vi hem till mig och såg på film. Minority report blev det. Jag vet inte riktigt hur bra jag kunde koncentrera mig, för jag tänkte hela tiden på hur gärna jag ville kyssa henne. När filmen var slut tog det kanske en minut innan vi hånglade för fullt, det gick inte att låta bli. Jag minns inte exakt vad jag sa, men det var något i stil med "Näe... Näääej... Nej. Nu klarar jag inte mycket mer". Det var sjukt mysigt iaf. Efter det gick vi ut i den kalla höstkvällen och köpte pizza, och gick tillbaka och såg på Resident Evil. Det måste nog vara rekord i att se minst av en film.

Efter det var klockan mycket. Så hon sov över trots allt. Och ja, inte för att ni har något med det hela att göra, men för kompletterandets skull kan jag säga att det blev... Eskalerande. V. Jag fick något mycket efterlängtat. Jag tror jag hållt på att spricka i typ ett år nu eftersom exet inte ville göra det. Men nu säger jag inget mer om den saken, jag är ju faktiskt en romantiker och inget perv... Nevermind. ;P

Imorrn ska vi ses igen. Och först nu har hennes MSN börjat fungera, så hon skrev en sak för en stund sedan. En sak som gjorde mig gladare än jag varit på mycket mycket länge. Förmodligen sedan i februari...

Dollicious säger:
vet du en sak?
Danne <3 - Who's that faggot with a tuba? säger:
Nej? :O
Dollicious säger:
jag är kär i dig.


Nu är jag odödlig.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ååååååh! :D YAY! Finally.

2006-10-30 @ 21:30:16
Postat av: alexi

hur sjutton har du fått en gubbe innan din rubrik??... jag är lite efter i designen av bloggen... ha d fint (o du är söt, allt de du skriver, gulligt)

2006-10-30 @ 22:46:18
Postat av: Linnea

Jag är glad för din skull. Både för tjejen och för det där andra. =)

Postat av: izzy

\o/ :p Nejsigt hon sa det! :)

2006-10-31 @ 18:28:34
Postat av: Anonym

nääee va gulligt :)

2006-10-31 @ 21:33:54
URL: http://omgtheykilled.blogg.se
Postat av: Angel

Awww! Gu va gulligt sagt! Håller på er!

2006-11-02 @ 16:59:28
URL: http://angelwithdevilstail.blogg.se
Postat av: Robert

Virtual five! *smack*

2006-11-09 @ 07:53:44
Postat av: Paradox

Jag hoppas det tar slut snabbt och att du får herpes.

2006-11-21 @ 11:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback