Den aktiva nörden.

Haha, jag är ju för CP alltså. Har gått och beställt detta, till följd av allt sjungande i lördags. Får se om USB-adaptern ingår, annars kan jag inte göra jack shit med grejorna. Brukar vara så, de vill ju att man ska köpa så mycket kringsutrustning som möjligt.

Så nu har jag både en dansmatta och ett karaoke-set. Börjar bli lite otäckt.

För övrigt kan det vara så att jag fått anställning på Glocalnet som teknisk support. Ska ha hand om de modem som kunder skickat tillbaka pga att de inte fungerar. Typ... Testa vad felet sitter och sådär. Cooligt, cooligt.

Up yours, Com Hem!

Sådär ja, nu har jag slutat på Com Hem. Fick det roliga skitgörat att städa undan allas datorer eftersom allt tas över av kundtjänst i Härnösand. Innan jag stack snodde jag med mig en pin föreställande deras logo. Ha!

Nejmen det känns verkligen skönt, jag var redigt trött på dem nu.

Vidare har jag gjort följande:
 1. Köpt mig en Big Mac och c:o och förtärt denna.
 2. Pratat lite på MSN.
 3. Sovit en halvtimme.
 4. Bokat in en tid hos Janne på onsdag kl 11.00.
 5. Sett att klockan är 13.37.
 6. Skrivit detta.
Vilken dag!

Oxelösund, Tunet, ICE, och dessa otaliga deppattacker.

Jag har haft det väldigt trevligt de senaste dagarna.

I onsdags jobbade jag, och efter det bar det iväg ner till Nyköping för att sedan få skjuts till Linneas föräldrar i Oxelösund. Jag tycker faktiskt att det är väldigt trevligt där, jag känner mig omtyckt till skillnad från när jag träffade Clarissas föräldrar som hatade mig utan anledning. Och sen får man god mat, det är aldrig fel.

Första deppattacken. Linneas favorit Ing-Marie hälsade på. Jag kände mig utanför. Alla pratade om träning, cykling och Vasaloppet, och enda gångerna jag tränar är vid... Icke nämnbara aktiviteter. Nu menade jag iofs inte så som ni tror, men då jag är för trött för att ändra något så överlåter jag alltsammans till er fantasi. Sen gick iaf deppandet över, Ing-Marie var också trevlig och vi hade roligt allihop.

Sen åkte jag och Linnea hem till mig. Där rakade hon mitt hår, så nu är jag helt snaggad. Känns apkonstigt, har alltid haft exakt samma frisyr. Tänk er Kalle Anka. Han är 65 bast och har alltid sett likadan ut. Efter det blev det väldans trevligt. Korta kjolar, tajta linnen och toftsar. Och väggar. Daniel gillar. ^^

Efter det for vi till Eskilstuna igen. Det skulle bli fest på kvällen, det såg jag fram emot. Så det blev himla stressigt, vi slängde i oss en pizza respektive en kebabtallrik som vi båda (well, åtminstone jag) blev alldeles fruktansvärt mastodont-mätta på. Jag fick lägga mig på sängen och bara pusta ut ett tag. Sen gick vi. Linnea hade högklackat och växte från att vara sju gånger längre än mig till 19 gånger. Kändes det som. Hon fick dock väldigt ont i fötterna av skorna, erbjöd mig att bära henne men hade förmodligen bara orkat några meter.

Väl framme gick vi på förfest hos Anna och Robin, vänner till Linnea... Och mig. Har för vana att råka skriva att folk inte är vänner till mig för att jag tror att de inte tycker att de är det, men nu får det vara slut på såna dumheter. Det var iaf väldigt roligt, vi sjöng Singstar och jag och min älskling var i lag. Äntligen fick jag höra henne sjunga, det hade jag längtat efter i ungefär 3½ månad. Det var efterlängtat. Och en annan mycket trevlig sak var att Anna platt-tångade Linneas hår. Det blev (eller fortsatte att vara) SKITSNYGGT. Så nu har jag gått med på att sponsra en sådan.

Sen skulle vi gå på ICE, nåt krogplejs i Eskilstuna. Andra deppattacken. Jag lider av dålig självkänsla, och således känns det varenda jävla gång jag ser en annan människa av samma kön som jag att denne är bättre än jag. Så då blev jag nedstämd över det, Robin kändes så mycket roligare än jag. Och när jag insåg att jag egentligen bara ville gå hem så började jag deppa ännu mer då jag tyckte jag drog ner stämningen för alla andra. Men för Linneas skull gav jag det hela en chans, gick in, drack, blev inte det minsta full, drack mer, inte full, mer, lite full, gick hem. Då hade deppandet gått över iaf, men jag tyckte ändå det kändes som att jag var Carl Bildt på rolighetsskalan, och att ingen nånsin kommer att vilja ha med mig något mer. Men Linnea försäkrade mig om att det inte var så. Jag vill bara inte att mitt deppande-utan-anledning ska förstöra för mig. Tyckte trots allt att det var väldigt trevligt, även om jag helst hade velat stanna på förfesten och sjunga hela tiden. :P

Sen gick vi då hem. Sov. Jag vaknade klockan fyra på morgonen av den ljuva doften av tredje deppattacken. Den var väldigt kort, men jag kände mig konstig. Det kan ha varit nån VÄLDIGT skum och tidig form av bakfylla. Sen somnade jag om, och allt var bra igen.

Mysig dag. Vi klädde typ aldrig på oss, bara låg och hade det gött. Trots att hon hade ont i magen, stackars. Fjärde deppattacken kom när jag började dra i framtiden. Ja, jag kan inte hjälpa det. Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag tycker det känns så bra med henne att jag åtminstone vill höra att hon vill att det ska kunna bli något sambo-liknande i framtiden. Men hon vill inte säga något om det, så då känns det som att hon inte tycker det känns rätt med mig. Äsch, det är för tidigt att börja prata om sånt här. Kan bara inte hjälpa det, hon är min andra hälft. Och bara en sån sak säger vissa killar inte ens efter tio års äktenskap. Men jag är Danne, straffa mig för det då om ni måste.

Sen skulle jag hem, jobb imorgon. Därav femte deppattacken. Ångrade mig när jag satt på tåget, borde inte åkt hem, särskilt inte när jag funderar på att ge blanka fan i jobbet. Sen såg jag min egen spegelbild i pendeltågsdörren, gillade inte frisyren helt plötsligt. Nåja, nog bara deppandet som gjorde't.

Ungefär så har allt sett ut den senaste tiden. I morgon ska jag boka in en tid på ungdomsmottagningen, så får vi se om min käre vän och kurator Janne kan få någon fason på varför i innersta helsefyr jag mår dåligt när jag inte har någon anledning till det. Får faktiskt dåligt samvete, vill inte att Linnea ska tro att det på något sätt har med henne att göra. För det har det inte, hon är bäst och jag är jättelycklig med henne. =)

Kram på er!

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Stockholm på bloggkartan.se!

:=)

Självkänsla, nu!

Jag skulle behöva lite av den varan. Det tar upp så sjukt mycket energi att hela tiden känna sig sämre än alla andra.

En centurion av kärlek

Yay, i morgon har jag och Linnea varit tillsammans i exakt 100 dagar. Det är status! Och fler ska det bli. Jag är lite rolig med mina firanden. Har firat en månad, två månader, tre månader, och nu hundra dagar. Men så är det ibland. Fortfarande minst lika kär nu som dag ett. =)


D L

Så är det när man bor i ett U-land.Jag vill se! Eller ja, Electro-whatever-bandet struntar jag i, men TBM. Har gillat dem i flera år nu. De är på turné i europa nu i år. Varför bor inte jag i England? Eller nån annanstans för den delen. De besöker Polen. De besöker Belgien. De besöker Danmark. De besöker INTE Sverige. Bleh! Finns bara två band jag vill se live, och det är Rammstein och TBM. Så de får fasiken masa sig hit nån gång. :-)


Tajerd ju fägett!

Ugh, trött! Sitter på jobbet, precis hemkommen från Linnea och Eskilstuna. Var egentligen meningen att jag skulle åkt hem igår, men när vi tittade på tidtabellen visade det sig att det sista tåget redan hade gått. Nåväl, en natt till av skedande säger man ju trots allt inte nej till. =)

Mitt system på jobbet fungerar inte. Med det menar jag inte mitt eget personliga system, utan att mitt datoriserade felanmälehanteringssystem DUKAS ligger nere, sin vana trogen. Undrar om jag får säga vad det heter eller inte. Kanske räknas som att delge företagshemligheter. Endera dagen kanske det kommer piketbussar och SWAT-teams instormande genom vardagsrumsfönstret. Time will tell helt enkelt. Känns i alla fall skönt att det är sista veckan nu (typ. Mån-Ons nästa vecka också, slutar sista maj).

Det finns konstiga människor i Stockholm förresten. Apropå ingenting. När jag skriver det och sedan tittar på ovanstående text inser jag plötsligt hur otroligt fort jag byter ämnen i inlägget. Men faktum kvarstår; senast i morse såg jag en tant med små pappersbitar i hela ansiktet. Det var ungefär som om hon misslyckats med att raka sig. I ansiktet... Eller att hon försökt få ihop en byggmodell av Eiffeltornet i skala 1:13, sedan kladdat ner hela fejset med superlim och sedan försökt torka bort det med en servett... Eller att hon precis kläckts ur en enorm kokong och fortfarande hade bitar av den kvar i nyllet... Ehm... Konstigt.

Vi tittade på Eurovision Song Contest i lördags. För första gången någonsin vann rätt låt, om man nu inte räknar de gånger Sverige gjort det och man patriotiskt hejat oavsett hur dålig själva låten var. Jag tycker bara det är så härligt ironiskt. Finland har aldrig haft som vana att få särskilt bra placeringar, men första gången de bara larvar sig och skickar något de från början inte tror ens ska gå till final, går de och vinner med den största marginalen på flera år. Det bevisar bara vilket jävla skit hela schlager-konceptet är. De flesta gillar inte ens den sortens musik. Jag diggade i alla fall Lordi, och jag var inte ensam. Det känns tryggt.

Hmm, vad mer, vad mer? Min nya telefon K800i (Skrev nog K790i tidigare, visade sig att den inte ska släppas i Sverige. Får bli den med 3G istället. Samma pris ändå.) släpps om några veckor. Den skall inhandlas illa kvickt. Blir läskigt dyrt, men mobilen är min enda länk till omvärlden ibland, det är klart att den måste uppdateras. Förresten är mobilen jag har nu äckligt seg. Har fastnat damm i joysticken så det är mäkta enerverande när man t.ex. tjajagvetinteriktigt spelar spel på jobbets toalett så länge att båda fötterna somnar (men jag kom vidare två levlar ;P).

Tja, nä, nu har jag skrivit i en timme. Dags att jobba! Nu får ni baskemig ta och kommentera inlägget när jag varit så duktig och uppdaterat mitt liv.


Naaaw, gulle-Dale!

Eftersom Linnea postade ett test angående vilken kyssar-typ man är och imitation är den ärligaste formen av smicker så postar jag helt sonika mitt test här:


You're a Romantic Kisser
For you, kissing is all about feeling the romance
You love to kiss under the stars or by the sea
The perfect kiss involves the perfect mood It's pretty common for kisses to sweep you off your feet
What Kind of Kisser Are You?

Jag stakar upp min framtid som en märla!

Nu har jag kommit på vad jag vill jobba med i framtiden tror jag.

*trumvirvel*

Jag vill bli systemtekniker. Inom IP-telefoni eller något liknande. Trots att Com Hem, with all due respect, är ett skitbolag så har jag fastnat för just den delen. IP-telefoni är grejer det. Och så får man mycket att göra, för det fungerar ju nästan aldrig... När det gäller teknikerutbildningar så är det KTH som gäller. Och om man så mycket som nämner KTH så blir man direkt besökt av tankar om 20,0 i medelbetyg och utbildningar på 8 år. Nåväl, jag ska testa att göra högskoleprovet i höst, jag tror jag kan få ganska bra på det. Annars får jag väl göra som alla andra och halka in på ett bananskal och sedan stiga när jag visar att jag kan det. Det ordnar sig.

"Mvh
Daniel Werner,
Systemtekniker, IP-telefoni"

:')

Mina livsmål.

Just nu är det lite jobbigt. Har nån slags svacka. Det är nämligen så att det finns egentligen bara en sak som kan ge mig riktig ångest, och det är när det känns som ingenting händer. Att jag står och trampar på exakt samma ställe i livet utan att det går framåt ett endaste dugg. Så känns det nu. Därför kom jag på den smarta idén att lista upp alla mina mål och delmål i livet.

Dock känns det lite som att jag måste ta allt i ordning. Annars går det inte. Jag måste börja med att skaffa mig en egen lägenhet nånstans inne i stan. En lägenhet som är ljus, har nära till tunnelbana, och som har billig hyra... Detta existerar inte. Det finns ingen som vill byta en etta i stan mot en trea i Huddinge. Visst kan jag byta lägenheten mot något mindre i Huddinge, men då kommer jag aldrig därifrån sen. Trots att jag inte har hittat nån som vill byta så har jag ändå ett bra utgångsläge. Det har jag inte om jag byter bort detta mot något mindre. Det finns garanterat ingen som vill byta en etta i stan mot en etta i en förort.

Nåväl, till listan.

 • Byta min lägenhet mot något mindre och billigare i stan.
 • Shoppa loss på IKEA och inreda lägenheten som jag vill.
 • Skaffa mig en fast anställning.
 • Köpa min nya mobiltelefon, och en bältesväska till denna.
 • Börja träna.
 • Pierca mig i vänster ögonbryn.
 • Få självkänslan tillbaka.
 • Skaffa mig ett socialt kontaktnät.
 • Flytta ihop med Linnea.
 • Leva lycklig i alla mina dagar.

Vi får se hur det går med detta, jag håller er uppdaterade.


Djupa Danne säger: Tänk om livet vore som ett frågeformulär... :')

FAKTA
Smeknamn: Daniel av släkt och flickvän, Danne av vänner och flickvän, Dale av släkt när jag var typ tre år och flickvän nu. :P
Födelsedag: 24:e Oktober, FN-dagen!
Bor: Huddinge, lite söder om Stockholm.
Arbete: Jobbar för tillfället på Com Hem som teknisk support, vilket innebär att jag sitter och felsöker IP-telefoni och blir utskälld av kunder om dagarna.

FAVORIT..
Färg: Grön, lila (dock speciellt en
viss nyans av det).
Plats: Var som helst, bara Linnea är vid min sida.
Drog: Fanta!
Fordon: Tåg. Iaf de nya, inte de där danska dödstågen där man kan öppna dörrarna i farten.
Film: Oj, finns mycket. American Beauty, Dum & Dummare, Femte Elementet, Léon... Finns mycket.
Djur: Katt. Men jag gillar hundar också, bara de inte är dregliga.
Affär: IKEA är alltid mys. Men jag hör nog hemma på exempelvis GAME eller nåt liknande, nördig som jag är. =)
Serie: Rocky
Café: Går aldrig på café anyway.
Skor: Mina svarta kängor. Inte är de så jäkla bekväma, men de är snygga.

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Ja.
Gnälla: Det vet jag inte. Jag vill gnälla väldigt mycket, men jag tycker inte om att göra det så jag brukar hålla inne med väldigt mycket.
Skrika: Bara när jag blir arg på min egen klumpighet.
Sova: Trött på kvällarna, vaknar tidigt på morgnarna. Arbetsmyrans förbannelse. :P
Drömma mardrömmar: Händer nästan aldrig nu för tiden, jätteofta förut.
Klä dig i svart: Nah, har inga svarta byxor. Iofs har jag svarta kalsonger så när jag går runt i dem så antar jag att jag klär mig i svart.
Hata folk: Jag hatar människor i största allmänhet. Speciellt de som ska gå precis framför fötterna i snigelfart på T-centralen när man har bråttom.
Lita på folk: Hmm... Egentligen inte, men jag brukar tvinga mig själv till det ändå. Dock är jag ständigt skeptisk mot dem.

NÄR..
Åt du senast: Vid femtiden eller något. Blev McDonalds idag, billig middag och bara sju tarmsjukdomar.
Läste du en bok senast: Läste en bok om hur man får självkänsla för ett tag sen. Hjälpte inte.
Var du på konsert senast: Haha, det var typ när jag var åtta år. Var gratis inträde på Jumper i nån park i Motala... Tsk tsk tsk... Rammstein, kom hit!
Köpte du något senast: Får nog bli hamburgaren på gyllene måsen idag.
Svor du senast: Alldeles nyss nånstans i denna text. Orkar inte leta så underlättar saken. Fan. Sådär. Där svor jag senast.
Sjöng du senast: På vägen hem, det som sjöngs på var Alice in Videoland - Radiosong.
Klagade du senast: Jag brukar klaga på mitt eget liv ganska mycket, det är lite av en hobby för mig.

VEM..
Saknar du: Min flickvän Linnea. Alltid.
Gjorde dig riktigt glad senast: Det vet jag inte. Förmodligen Linnea, hon är ett stående glädjeämne.
Fick du sms från senast: Linnea. Bara hon och mamma som smsar mig.

HAR DU..
För många vänner: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Nej. Snarare för få.
Tvångstankar: Jadå, det finns nog en hel del där.
Någon annan psykisk sjukdom: Deprimerad rätt ofta, är ju kallat "själens förkylning".
Färgat håret: Nepp, jag är skittråkig.
Brutit några ben: Nope, starka ben trots att jag inte dricker mjölk.
Några piercings: Nej, men jag ska nog pierca mig i ögonbrynet snart. Om Linnea följer med och håller handen. ^^
Egen dator: Japp, betalar av den till mamma som i sin tur hyr den av sitt jobb.
Gjort bort dig rejält: Haha, o ja. Men nu för tiden brukar jag bara låtsas som att ingen märkte det och tänka på något annat.
Bra självförtroende: Nä. Uruselt. Tack för det, ex-flickvänner och ex-klasskamrater.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja.
Varit kär: Ja. Är.
Blivit kär i någon på nätet: Japp, samtliga gånger faktiskt.
Dumpat någon: Nej.
Blivit dumpad: Jajemen, alltid.

HUR..
Går du: "Med bestämda steg" enligt mormor.
Svarar du i telefonen: "Danne Werner" hemma, "Com Hem, Daniel" på jobbet.
Fördriver du tiden: Sitter vid datorn, jobbar, sover.
Mycket pengar har du: Inte alls mycket just nu, men jag har en del på banken som jag dock ej vill röra.
Tjänar du pengar: Jadå, 76 kr + 13% semesterersättning + OB-tillägg ibland.
Bäddar du sängen: Nä. Det ska ju ändå rivas upp sen. :D
Ofta diskar du: När diskmaskinen är full.
Ofta städar du: Jag har en så stor lägenhet så jag inte orkar, men ibland plockar jag väl lite.
Går det på jobbet: Jodå, tackar som frågar... Inte så bra. Skulle vara enklare om man bara kunde få slippa kunderna. :P
Många stör du dig på: 99% av jordens befolkning.
Ofta träffar du din familj: Nån dag i veckan är det nog.

ÄR DU..
Förstående: Tror det, men har börjat fundera på om jag kanske ibland kräver att folk ska förstå MIG lite väl mycket.
Öppensinnad: Jadå.
Arrogant: Aldrig. Arrogans är det absolut värsta jag vet.
Osäker: Beror på var jag är och vem jag har med mig.
Intressant: Jag duger nog i krig tror jag.
Hungrig: Njae, mest på morgnarna. Kan inte äta frukost utan att må illa så det beror på det.
Smart: Ja, det är jag nog. När det gäller språk och fakta. Inte matematik eller logik.
Barnslig: Jadå, ibland.
Liten: Ja tyvärr, enligt en kurator är det anlednigen att jag har dålig självkänsla.
Lätt: Relativt.
Rolig: Jag ÄR rolig när jag trivs med sällskapet.
Pratglad: När jag trivs med sällskapet som sagt.
Hälsosam: Förmodligen inte. Men hey, jag vill inte leva längre än tills jag dör ändå. =)
Blyg: Ja.
Lätt uttråkad: Inte funderat på det, men det skulle jag nog tro.
Arg: Bara på mig själv och tv-spelets handkontroll, då och då.
Ledsen: Relativt ofta.
Glad: Relativt ofta.
Pålitlig: Jaadå. Mig vet man var man har.
Laglig: Annat än pirateri och gående mot röd gubbe är jag lagboken själv.
Filosofisk: Ibland. Oftast inte.
Svår: Hahaha nej. Tvärt om, tyvärr. Eller tja... Ehm... Beror på hur man menar.
Positiv: Verkligen inte. Jag är så sjukt negativ att det inte ens är roligt. :(
Originell: Nepp, skittråkig. Ledsen, men så är det.
Bra på att ge komplimanger: Ja.
Bra på att få komplimanger: Typ.

VÄLJ
Katt eller hund: Katt.
Vit eller svart: Svart.
Varmt eller kallt: Varmt.
Vatten eller land: Land.
Telefon eller internet: Internet.
Musik eller tystnad: Blandat
Bok eller film: Film.
Leva eller dö: Leva.
Tjejer eller killar: Tjejer. Jag jämför mig för mycket med killar, tycker att alla är bättre än jag. Så det är inget roligt.

Wilma, I'm home!

Mina damer och herrar, det har blivit dags att komma ut ur garderoben. Jag är en prylbög. Nu har jag hittat mitt nya primära mål, och jag blev förälskad direkt. Det handlar givetvis om Sony-Ericssons nya mobiltelefon som släpps i Juni-Juli. I själva verket handlar det om två mobiler, den ena med 3G och den andra utan. Men eftersom 3G-nätet är uruselt och jättedyrt i Sverige så har jag trots min materialistiska världsbild inga problem med att välja den "sämre" av de två. Mobilerna har gulligt nog fått namn efter de två karaktärerna Wilma och Betty från Flintstones, något som jag kom på för första gången när jag skrev rubriken för några minuter sedan. Tur att man är snabbtänkt!Jag köpte en sprillans ny K750i några dagar innan jul, men är Sony-Ericsson elaka nog att släppa en bättre modell såhär tätt inpå så får jag väl anpassa mig till dem. Jag ska ha en Betty! Kamera på 3,2MP istället för 2,0 och skärm på 240x320 istället för 176x220 är helt enkelt tillräckligt för att jag ska bli alldeles tårögd.

Men det bästa av allt är ändå... Lila! :D


Best weekend ever!

Underbart!

Jag måste säga att jag är väldigt inkonsekvent med var jag skriver dagboksinlägg och var jag skriver debattinlägg. Nu går det inte längre, jag kan inte komma på mer att klanka ner på. Så istället skriver jag lite kul saker som hänt på sistone i mitt liv.

Linnea var här i helgen. Alltså... Det var helt perfekt. Allt var fullkomligt underbart. Det är det iofs alltid med henne, men ändock. Det ägde.

Vi har:

Lyckats ta oss igenom samtliga Alien-filmer. Ett till fyra.
Sett Street Fighter, en B-film som är baserad på spelen med samma namn.
Gått ner till brasan här i Huddinge Centrum. Mycket mysigt, trots mina ständiga skämt om vilken (vems) brasa jag föredrar.
Ätit kyckling-tortillas. Två gånger dessutom!
Handlat chips, polkagrisstång och godisremmar.
Gosat massor. Jag kan verkligen inte få nog av att mysa med henne, saknade det redan påväg hem från att ha vinkat av henne vid stationen.

Nu ses vi förhoppningsvis nån gång på fredag eller lördag härnäst, längtar redan. =)

Vidare så är jag mycket spekulant på en ny lägenhet. Jag trivs inte riktigt här, det känns som att jag bara har övertagit mammas plejs. Och det med all rätt, för det är precis vad jag har. Jag har inte fått möblera och pynta som jag vill, och då känns det inte bra. Så jag är sugen på att byta min trea på 73 kvm mot typ en etta inne i stan. Men problemet är att det inte existerar någon människa på denna jord som vill byta bort en lägenhet i Kongliga Hufvudstaden. Däremot nappade dels en invandrarfamilj från Eskilstuna (Läs för fasen, jag vill ha i Stockholm!) och dels en rik afrikan som på nåt vis ville att jag skulle starta upp ett konto till hans familj i Sverige, så han kunde undkomma nån skum klan som hade mördat hans far. Typ. Skräppost, kthxbai.

Sen har jag fått förlängt kontrakt på Com Hem också. En månad till, vilket innebär att jag stannar kvar till "the bitter end". 1:a Juni lägger de ner hela avdelningen och flyttar upp den till Härnösand. Kempegrejt.