Jag har inga hobbies.

That's fucked up. Jag kollade runt lite på www.fritidskurser.se men hittade föga. Det som intresserar mest av allt skräp är väl att lära mig nån dans, typ foxtrot. Men jag har ingen lust att stå där som en pinne i en skit tillsammans med ett gäng överviktiga medelålders kvinnor. Jag har lust att stå där som en pinne i en skit tillsammans med folk i min egen ålder. Vad gör alla människor?

Äh.

Idag har jag varit duktig och röjt upp i det virrvarr, det inferno av sladdar jag hade vid TVn. Lyckades faktiskt få ned det till endast tre stycken. Den underbara lösningen att ha televisionsmottagarapparaturen stående på en bänk (lyckligtvis med hjul) mitt på golvet i rummet är inte smart på alla vis. Visserligen är det en otrolig tålamodsprövning eftersom jag hela tiden snubblar till på någon sladd. Jag orkar inte ens bry mig längre, de senaste två gångerna har jag bara tagit ett djupt andetag och gått därifrån.

Natten var sådär. En svag tvåa på hur bra nätter kan vara. Jag låg och hostade med ungefär 30 sekunders intervaller fram till ungefär fyra på morgonen. Great.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback