Viasat Guld de nästkommande två åren. O_o

Jahapp. Nu är jag tydligen med Viasat Guld de närmaste 24 månaderna. Så fort det kan gå. Bara sådär liksom. *knäpper med fingrarna* Ja, livet är skört, barn...

Det ringde en telemarketingtjej från Bredbandsbolaget som lyckades övertala mig. Hon sa att jag var utvald av datorn, och inledde samtalet med att gratulera mig för just detta. Visserligen kanske hon säger så till exakt alla, men det kändes ändå som det låg någon sanning i det. I vilket fall skulle jag bjudas på både digitalbox och startavgift, samt betala 199 istället för 299 det första året. Jag skulle tydligen tjäna över 5000 kronor.

Jag var väldigt skeptisk, men det som fick mig att slå till var att hon sa att Viasat, som äger bland annat TV3, ZTV och TV6, har sagt upp sitt samarbete med Com Hem, så just dessa kanaler ska utgå. Hon sa att hon ringde då det analoga nätet håller på att släckas ned, och om jag inte går över till digitalt kommer kanalerna att försvinna. Det går ju inte! Så japp, det fick bli ett stycke Viasat Guld-paket åt Daniel.

Kommentarer
Postat av: jimmy

aaah gick på den där skiten också vafaaan. Har inte fått nån bekräftelse ännu, hoppas man inte är fetlurad.

2006-08-16 @ 00:22:22
Postat av: Hanna

Eftersom att du inte svarade i bloggen så skriver jag här! Jag är nyfiken på varför du tycker som du gör och dina argument i frågan.

"Varför tycker du att statliga bordeller is the eay to go? Jag skulle vilja att du utvecklar. Hur anser du att läget skulle förbättras? Anser du alltså att det är viktigare för folk att kunna köpa sexuell bekräftelse än att förhindra att våldtäker, sexuellt utnyttjande, trafficking, misshandel osv. mot kvinnor ökar? Vad är viktigast? De flesta kan dessutom få sex bara se anstränger sig, undantaget skulle vara funktionshindrade människor t.ex. Är det viktigare att de få funktionshindrade som finns ska kunna tillfredställa sexuella lustar än att samtliga kvinnor i vårat samhälle får ett osäkrare liv? Förklara!"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback