Tomten kommer inte i år.

Nu så, nu börjar det bli ruljans på det hela. Imorrn verkar det som det ska börja någon ny nisse här på jobbet, och efter att jag har lärt upp honom så ska han ta över modemreturer. Äntligen slipper jag den skiten. Så jag ska istället gå över till ADSL-felsökning, och sedan telefoni. Eller vice versa. Det var lite oklart. I vilket fall slipper jag nu alla dessa eviga skämt om att "det är tomten som kommer" när jag är i full färd med att bära tunga modemsäckar till avdelningen. No more ho ho ho's, hoes.

Dagen till är har jag fått 123 sidor utbildningsmaterial att läsa igenom. Egentligen borde jag väl leka martyr och säga att ni måste tycka synd om mig som måste läsa så mycket text om bland annat "DSLAM status", "PPPoE", "bryggat läge", "ATM ping" och mycket annat matnyttigt, men då jag inte känner för det så ska jag istället erkänna att jag redan är klar. De flesta sidor bestod av screenshots på felmeddelanden och stora felsökningsflöden.

Någon hade ritat en nidbild föreställande en annan här på kontoret. Personen har dåligt med hår, och då hade nidbildsritaren skrivit "airport" med en pil mot hans kala fläck på huvudet, och sedan flertalet flygplan som försökte landa. Det tyckte jag var lite roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback