Chiefen, chiefen! Direktör Bergström köpte just fyrtiotre stycken!

Det var lite pinsamt idag.

Chefen och jag tog ett litet snack om min framtid här. Det var en rolig upplevelse, ty han var nöjd med mig och gav mig en eloge för att jag kommit in så bra i modemreturer trots att jag fick väldigt dåligt med utbildning. Snart ska jag även få gå över till telefoni, och få börja pyssla med det.

Sedan sa han att han råkat hitta min blogg och sa att han tyckte det jag skrev var helt okej, men tipsade mig att akta mig så jag det inte slinker ut något dumt. Jag har ju trots allt tystnadsplikt, och personuppgiftslagen gäller i allra högsta grad även här. På Com Hem minns jag att fick man betala 100 000 kronor (per överträdelse) om man yttrade några företagshemligheter eller information som skulle innebära att företaget skulle förlora pengar/kunder. Jag har inga planer på att få en sån räkning hemskickad.

Men jag känner inte att jag har gjort något fel (och som sagt inte han heller), så jag lär fortsätta att skriva om roliga kunder, konstiga paket och andra skumma händelser. Men självklart utan att lämna ut någon kund eller på något sätt löjligförklara honom och/eller mitt jobb.

Kommentarer
Postat av: M

Läskigt. Skulle inte vilja att min chef läste min blogg. Hu.

Postat av: Anna

Hehe, jag fick veta att några klasskamrater läser min blogg så nu kan jag inte skriva skit om någon. ;P

2006-08-17 @ 14:23:08
URL: http://annadite.blogspot.com
Postat av: joline

Det är sånt där jag verkligen stör mig på. Varför ska man behöva säga/skriva "han/hon" eller "den/de" om allt och alla bara för att folk inte ska bli sårade av det man skriver..? Jag skulle aldrig skriva skit om folk, men visst fan måste jag få skriva vad jag tycker och tänker om "den" eller vad "den" gjort eller om det ena eller det andra! För om man inte uttrycker sina åsikter, vad ska man då skriva/prata om? Nej, sånt där stör mig verkligen.

2006-08-22 @ 20:24:42
URL: http://uppskuren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback